Filmkurser for virksomheder

Jeg afholder kursusforløb af 1 eller 2 dages varighed,  tilrettelagt specifikt til  virksomheden,  hvad enten I bruger DSLR, videokamera eller mobilen som kamera. Vi dykker ned i de filmiske virkemidler og de udfordringer I har, hvorefter I vil være i stand til at producere jeres egne effektive videoer til brug i markedsføring og oplysning.

Vi går i dybden og analyserer eksempler på film og video, der virker – og det, der ikke virker. Kurset vil indeholde øvelser, hvor kursisterne selv bliver fortrolige med mulighederne og udfordringerne, hands on. Vi vil optimere det helt enkle Talking Head, så det kommunikerer præcist og effektivt – og bliver rart, både at se og høre på. Vi vil også komme ind på brugen af video i en intertekstuel sammenhæng, hvor video arbejder sammen med  virksomhedens øvrige kommunikationsplatforme og SoMe, med fokus på målgrupper.

Vi vil arbejde med optagelse rettet mod redigering, så det er en forudsætning at man som minimum har en smartphone, med mulighed for at installere iMovie, Kinemaster eller Filmic Pro.

Målgruppe

Kurset henvender sig til virksomheder og andre, der gerne vil bruge video målrettet til promovering og markedsføring.

Output

Kursister vil efter endt kursus, være bevidst om de grundlæggende filmiske virkemidler og vil kunne bruge dem aktivt, i forbindelse med markedsføring og effektiv visuel kommunikation. Kursister vil ligeledes være bevidst om brugen af video i forbindelse med sociale medier, såsom Facebook, Linkedin, Youtube og Vimeo.

Pris:  Efter varighed

Skriv til mig og hør nærmere casper@monitorfilm.dk